Torstai

Aamulla heräsin puoli seitsemältä. Hieman ennen seitsemää menin syömään aamupalaa. Puoli kahdeksan aikaan lähdin kouluun.

Ensimmäisellä tunnilla oli liikuntaa. Liikunnassa oli lentopalloa, neljällä joukkueella. Minun joukkueeseen kuului 4 mun luokkalaista ja 1 d-luokkalainen. Vastustajan joukkueeseen kuului; 1 meijän luokkalainen + 4 jonkun muun luokkalaisia. Voitimme 9-5! Nauru Sitten oli ALLU-testi. Sitten oli textiiliä. Rupesimme tekemään shortseja. Minä teen unihousut. Kieli ulkona Sitten oli uskontoa, tunti oli aika tylsä... Koulu loppui siis yhdeltä.

Koulun jälkeen kävelin vähän matkaa kahden kaverini kanssa, kunnes se toinen lähti linja-auto pysäkille. Siitä minä jatkoin toisen kaverini kanssa meille. Nauru

Kotiin tultuani kaverini kanssa, menimme syömään välipalaa. Sitten menimme koneelle. Sitten menimme ylös kuuntelemaan Kim Heroldia ja puhumaan tulevista juhlista jotka meillä on ihan pian. Laitan sinne vaaleenpuna, valko, hopea raidallisen mekon ja sen mekon päälle valkoisen neuleen. Sitten myös legginsit ja säärystimen(ehkä), sekä valkoiset ballerinat.Hymy Kaverillani ei ole vielä mitään sinne juhliin! Yllättynyt Sitten kaverini joutui lähtemään.

Äitini teki ruoaksi kanankoipia ja makaronia. Nauru Se oli hyvää! Hymy Sitten menin koneelle mesettämään kaverini kanssa. Puhuimme niistä tulevista juhlista ja mitä laittaisimme päälle. Sitten menin siivoamaan huoneeni ja rupesin katsomaan Salkkareita. Sen jälkeen katson vielä Rachel Allen Leipoo, joka tulee tv viideltä. Sitten käyn vielä pesulla.

P.S. Menen huomenna kaverini kanssa kaupungille, koska minun pitää ostaa vielä asuuni valkoiset legginsit, sukat, helmet sekä korvakorut. Ja kaikki valkoista! No eikai siinä nii paljoo mee rahaa. Nauru Ja kaverinikin ostaa jotakin! Hymy